fbpx

LASERONTHARING IN WOUBRUGGE

Overweeg je laserontharing in Woubrugge en zoek je een geschikte salon? Kies dan voor Laserette in Woubrugge! Na een behandeling met een Diode laser ben je definitief van je haren af en is je huid stoppelvrij. Daarnaast is het de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van scheerirritatie of ingegroeide haren. Wil je niet meer dagelijks scheren, bel ons dan voor meer informatie.

Laserontharing in Diemen

Laserontharing in Woubrugge en omgeving

Heb je last van ongewenste haargroei? Dan kunnen wij je daarmee helpen, wij ontharen je volledige lichaam. Laserette geeft je een gladde huid, zonder stoppels en ingegroeide haren. Daarnaast zijn allergische reacties, ingegroeide haren, sneetjes na het scheren verleden tijd. Het zijn redenen om laserontharing in Woubrugge en omgeving als alternatief te overwegen. Een ervaren laserbehandelaar van Laserette in Woubrugge voert de behandeling uit. Voorafgaand aan de behandeling is een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek bespreken we je wensen en verwachtingen. Tevens krijg je uitleg over de behandeling en bespreken we je algehele gezondheid. Laserette in Woubrugge geeft jouw een egale, gladde, stoppelvrije huid zonder irritatie. Waardoor je veel tijd bespaart op je dagelijkse verzorging en je stralend de zomer ingaat! Plan direct een afspraak in.

Laserontharing met Diode laser in Woubrugge

Hulp met kiezen welke laser voor jou het meest geschikt is? Laserontharing in Woubrugge en omgeving onthaart met een Diode laser. Onze Diode laser heeft als grote voordeel dat elk huidtype gelaserd kan worden en vrijwel elk haartype. Daarnaast is de Diode laser uitgerust met een gekoelde kop, dit maakt onze behandeling vrijwel pijnloos. Twijfel je of jouw haarkleur geschikt is voor laserontharing, stuur ons dan een whatsappje!

Laserontharing in Diemen

Laserontharing ervaringen in Woubrugge

Ben je benieuwd of definitief ontharen bij jou past? En wil je meer weten over Laserette in Woubrugge? Online vindt je een groot aantal ervaringen van onze klanten. Door het lezen van deze ervaringen krijg je een goed beeld van de behandeling. Hoe wordt een laserontharingsbehandeling uitgevoerd? Is het ondergaan van een behandeling pijnlijk? Is een behandeling veilig? En kunnen de resultaten positief worden beïnvloed? Het zijn een paar voorbeelden van vragen die vaak in de salon worden gesteld. Een succesvolle behandeling met snel resultaat begint met de juiste voorbereiding. En hierbij helpen ervaringsverhalen van anderen. Bekijk ook eens video’s op onze Facebook of Instagram account. Of kijk op Google voor de reviews die wij tot nu toe van onze klanten ontvingen.

Laserontharing prijzen in Woubrugge

Als je prijzen vergelijkt, zie je dat de laserontharing prijzen in Woubrugge en omgeving uiteenlopen. Iedere salon hanteert eigen prijzen. Wij geloven in betaalbare prijzen voor Laserette in Woubrugge. Onze prijzen en aantrekkelijke deals zijn te vinden op onze homepage.

Laserontharing Woubrugge FAQ

Wij horen een aantal vragen veel terugkomen over laserontharing Woubrugge. De meest voorkomende vragen hebben wij onderstaand opgesomd.

HOE WERKT LASERONTHARING?

De Diode Laser stuurt lichtpulsen via het pigment (melanine) dat zich in de haren bevindt, naar de haarwortels en vernietigd deze. Hierdoor is deze manier van ontharen na ongeveer 6 tot 8 behandelingen definitief, in tegenstelling tot bijvoorbeeld scheren en epileren.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LASER EN IPL-BEHANDELING?

De termen Laser en IPL worden vaak door elkaar gebruikt, maar ze zijn wel degelijk verschillend. Een laserbehandeling werkt selectiever en daardoor richt de zeer hoge energie zich op het haarzakje in plaats van op de omringende huid. Een professionele laserbehandeling leidt daarom tot snellere resultaten en is ook geschikt voor donkere huidtinten. In tegenstelling tot laser, gaat het licht bij IPL ook in andere structuren ‘verloren’. De haarzakjes worden minder effectief verhit waardoor uiteindelijk bij IPL meer behandelingen nodig zijn voor volledige ontharing.

DOET EEN BEHANDELING PIJN?

Nee, het is niet de bedoeling dat een behandeling pijnlijk is. Je voelt wel iets maar doordat de behandelkop wordt gekoeld tot -12°C tijdens de behandeling, wordt dit tot een minimum beperkt. Belangrijkste is dat je comfortabel bent tijdens de behandeling. Is dit niet het geval, dan stelt de behandelaar de parameters bij waardoor dat wel het geval is. Scheer jezelf de dag van tot maximaal 2 dagen voor de behandeling. Zijn je haartjes te lang dan voel je meer van de behandeling. En weet je van jezelf dat je pijngrens lager is dan gemiddeld, kun je altijd een paracetamol nemen voor de behandeling als je dat prettig vindt.

IS EEN LASERBEHANDELING VEILIG?

Ja, het ontharen met een laser is veilig. Het door ons gebruikte apparaat is medisch CE gekeurd en wij werken enkel met kundige laserspecialisten. Voordat we met een behandeling beginnen stellen wij jou altijd een aantal vragen over jouw medische geschiedenis, medicatie en zongedrag, zodat we zeker weten dat we veilig kunnen behandelen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?

Over het algemeen zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om alle haren in een gebied te verwijderen. Dit doordat de groei van haren in 3 verschillende fases gebeurt. Haren in de actieve groeifase (zoals de naam het al zegt, de fase waarin de haar groeit) hebben voldoende pigment waardoor de laserstraal diep genoeg kan komen om de wortel te vernietigen. Deze haren zullen dan ook definitief wegblijven. In een volgende behandeling herhaalt dit proces zich totdat er vrijwel geen haren meer terugkomen. Daarnaast verschilt het per persoon hoeveel behandelingen nodig zijn. De ene klant kan met 4 behandelingen al klaar zijn, waar een andere klant er meer dan 8 nodig heeft. Daarnaast speelt de hoeveelheid haar die je wilt laten weglaseren, de haardikte, haarkleur, huidskleur en hormoonbalans een rol.

HOEVEEL TIJD ZIT TUSSEN TWEE BEHANDELINGEN?

Tussen de behandelingen zit een periode van 4 weken voor alleen het gezicht voor alle overige behandelzones 6 weken.

HOE BEREID IK ME VOOR OP EEN BEHANDELING?
  • Zorg dat je huid schoon is als je voor de behandeling komt. We raden je aan de dag van de behandeling geen deodorant, make-up, parfum en andere verzorgingsproducten te gebruiken op het te behandelen gebied;
  • Gebruik geen zelf bruinende middelen op het te behandelen gebied 2 weken voor de behandeling;
  • Zon niet of maak geen gebruik van de zonnebank 4 weken voor de behandeling;
  • Het te behandelen gebied mag niet gewaxt of geharst worden 6 weken voor de behandeling;
  • Scheer de huid 1 a 2 dagen voor de behandeling. Des te korter de haartjes zijn, des te minder je van een behandeling voelt;
  • Gebruik je medicijnen? Vraag dan altijd je huisarts na of je gelaserd mag worden in combinatie met die medicijnen;
  • Draag comfortabele kleren. Word je in of rond schaamstreek gelaserd, raden we je aan wit ondergoed te dragen. De laser kan zwart ondergoed beschadigen;
  • En de belangrijkste.. relax!

Staat jouw vraag hier niet tussen, kijk dan op onze homepage voor de overige veel gestelde vragen.